sunnuntai 21. helmikuuta 2016

APPELSIINI-SUKLAATÄYTE


Halusin testata jotakin uutta kakuntäytettä, ja päätin tehdä sellaisen appelsiinirahkasta. Appelsiini ja maitosuklaa sopivat hyvin yhteen, maku muistutti mielestäni Fazerinaa. Käytin täytettä vaalean kakkupohjan täytteenä, mutta uskon tämän täytteen olevan erityisen herkullinen suklaakakussa!

Täyte on helppo ja nopea valmistaa. Suklaa jähmettää täytteen, joten liivatetta ei tarvita.

APPELSIINI-SUKLAATÄYTE (⌀24cm kakun kahteen väliin)

4 dl vispikermaa
2 prk appelsiinirahkaa
n. 280 g maitosuklaata

Sulata suklaa ja jäähdytä se. Lisää suklaasula appelsiinirahkan joukkoon. Vaahdota kerma ja lisää suklaa-rahkaseoksen joukkoon.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti